"Keresztlányom semmiben se szenvedjen hiányt"

Tabáni István: Felnevelem Emmácskát!

Tabáni István különösen örül annak, hogy sikere óta segítheti családját, így a kis Emmának is vehet ajándékokat.

2010.07.05 10:30

Nem feledi Tabáni István, honnan jött: a Csillag születikkel sztárrá vált énekes ugyanabban a csepeli lakásban él családjával, ahol a verseny előtt még csak álmodozott a sikerről. A 32 éves István velük érzi biztonságban magát.

Azt is alaposan megfontolja, mire adja ki a pénzt, gyerekkora óta megtanulta, hogyan spóroljon. Édesapja szobafestő-mázoló, édesanyja rokkantnyugdíjas, és bizony nem sok mindenre futotta keresetükből - ehhez jött az ő múzeumi teremőri fizetése. Gyakran csak egy ezres lapult a pénztárcájában - mesélte István a Meglepetés magazinban.

Ma sem szeret sok pénzt magánál hordani. Húga folyton noszogatja, vásároljon magának szép ruhákat, de ő inkább vigyáz a dolgaira. Ha kis keresztlányáról, Emmáról van azonban szó, szívesen ad ki pénzt.

Az énekes húga, Erzsi egészen elérzékenyül attól, hogyan gondoskodik kislányáról István. Nagylelkű, és ő zavarba jön, amikor ad pénzt a költségeikre.

Emma imádja Istvánt, a karjában mindig jól érzi magát, órákig képes vele lenni - lelkendezett a Meglepetés magazinban a Tabáni-lány, aki számára nem volt kérdéses, hogy bátyja lesz a 13 hónapos kislány keresztapja.

István a lapban elárulta: apai érzések törnek fel belőle, amikor Emmával van, szívesen töltené vele az egész napját, figyelné a fejlődését, értelme nyiladozását.

Húga szerint Tabáni naprakész Emmácska dolgait illetően, és anélkül, hogy bárki kérné, újabb és újabb ajándékokkal lepi meg a kislányt.

A Csillag születik sztárja a Meglepetés magazinban leszögezte: amíg ő él, Emmácska nem fog nélkülözni, részt vesz a nevelésében, boldogan vesz neki ruhákat, és nagyobb korában is támogatni fogja.

Szeretné, ha szép gyermekkora lenne, ha már neki nem lehetett meg mindene, Emma ne szenvedjen hiányt semmiben.

Az énekes alig várja, hogy a kislány megtegye első lépéseit - mint mondja, nagyon szeretne ott lenni ennél a jeles eseménynél. A kislány és István kapcsolata egy életre szól - írja a Meglepetés magazin.

Videóüzenetben könyörög Tabáni István!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.