Korábban magányosan képzelte életét...

Tabáni István költözik - rátalált a szerelem!

Szívesebben mesél színpadi élményeiről, mint magánéletéről a Csillag születik sztárja - Tabáni István azonban a hírek szerint szerelmes! Tervezi, hogy elköltözik otthonról, bár a kedvesét a szűkös hely sem zavarja.

2010.05.07 12:30ma.hu

Hosszú ideje kereste a boldogságot Tabáni István - A Csillag születik megnyerésével azonban nemcsak híres lett, de úgy tűnik, a szerelem is rátalált. Az énekes szívét a verseny után hölgyek ezrei szerették volna elnyerni. Most, 32 évesen a hírek szerint Istvánnak komoly barátnője van.

A szűkszavúságáról is ismert sztár csak annyit mondott: tervezi az otthonról elköltözést, de ennek nem az az oka, hogy mások így látják jónak. A Hot! magazin értesülései szerint István párját Erikának hívják, és őt az énekes otthoni körülményei sem zavarják.

Remélhetőleg megváltoztatja István korábbi, kissé pesszimista gondolatait a jövőről, melyben egy természetközeli, kis házikóban és magányosan látta önmagát. Az énekes korábban úgy fogalmazott: olyan lány legyen mellette, akire lehet támaszkodni. Jóban és rosszban is legyen mellette, akkor erős a szerelem, ha képes legyőzni az akadályokat is - adta hírül a Hot! magazin.

Tabáni István, aki a télen győzedelmeskedett a Csillag születik című tehetségkutatóban, sosem értette, miért érdekel bárkit is a magánélete.

Azt azonban nem titkolta el: 32 évesen nem tudhat maga mögött túl sok komoly kapcsolatot. Jelentős szerelmekről sem számolhat be.

Mint mesélte, megpróbált ő udvarolni, ismerkedni, de véleménye szerint a lányok nem érezték jól magukat a csepeli panelban, ahol családjával szűkösen, de boldogan él.

Ő úgy érzi, a szegénység ellenére lehet szépen élni. Istvánt rosszul érintette, hogy tapasztalatai szerint sok lánynak az az első kérdése, milyen kocsid van, mekkora a lakásod, majd a fizetése után érdeklődnek. Az ember pedig csak másodlagos.

Az énekes azt sem rejtette véka alá, megtörtént vele, hogy udvarolt egy lánynak, aki viszont húzta a száját, mert HÉV-re kellett szállnia, és István nem autóba vagy taxiba tessékelte be.

Édesanyja is kutatta az okokat, miért nem fut össze a fia egy megfelelő lánnyal. Ő maga is látott több meglepő esetet István életében.

Olyan lány is akadt, aki a tehetségkutatót követően hívta fel a fiát; találkoztak, aztán a hölgy végig csak magáról beszélt. Lelkis alkat volt, tele problémákkal.

Tabáni István mamája szívből kívánja a fiának, hogy megtalálja a boldogságot. Mint mondta, nem árt, ha a lány csinos, de elsősorban kedves, szerény lányt képzel el fia mellé, aki a háztartásban is feltalálja magát.

Különleges készültség Tabáni István koncertjére!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.