Koncertjén is vele dúdolt a kedvese

Firenzébe utaztak - Tabáni István joghallgató lányba szerelmes!

Hosszú ideig tartó magány után rátalált a Csillag születik nyertesére a szerelem - A korábbi hírekkel ellentétben azonban Tabáni István nem az Iparművészeti Múzeumban megismert lánnyal, hanem egy jogásznak készülő egyetemistával jár.

2010.05.20 12:30ma.hu

Tabáni Istvánra rámosolygott a szerencse: nemcsak énekesként bontogathatja szárnyait, de úgy tűnik, párjára is rálelt! A korábbi hírek arról szóltak, hogy a Csillag születik sztárja egy Erika nevű lánnyal találkozgat, akivel a tehetségkutatót megelőzően az Iparművészeti Múzeumban találkozott. Az igazság azonban az, hogy a kedvese, Csilla egy 23 éves salgótarjáni hölgy, aki Szegeden jogot tanul. A turnébuszon mutatták be őket egymásnak.

Februárban már a szegedi Retro Klubban dúdolta együtt A padlás slágerét a szerelmével a közönség soraiból, de március elején Pásztóra is Istvánnal tartott. Múlt héten a Tabáni szülőkkel együtt tapsolt az énekesnek a lemezbemutató koncerten. Kapcsolatuk elején keveset találkozhattak, most azonban több idejük van egymásra. Istvánnak engedélyezett a menedzsmentje két hét szabadságot, úgy hírlik, István Firenzébe vitte a párját - adta hírül a Hot! magazin.

A Csillag születik sztárja pár hónappal ezelőtt, a győzelme után még arról beszélt: nem tudja, miért érdekli az embereket a magánélete. Mint mondta, 32 éves, de korábbról sem számolhat be jelentős szerelmekről az életében.

Ennek oka szerinte az, hogy kevés lány fogadta el a körülményeket, melyek közt élt, és tapasztalatai szerint ha próbálgatott is udvarolni, sok hölgyet csak az érdekelt, milyen kocsija van, vagy mennyit keres.

Édesanyja is mesélt meglepő részleteket arról, hogyan járta meg egy-két lánnyal István, akiknek udvarolt. Így aztán Tabáni István nem is erőltette a dolgokat.

A Csillag születik óta sok hölgy felfigyelt a tehetséges énekesre, akik szerették volna elnyerni a szívét. Úgy tűnik, Istvánt most valóban komolyan érdekli egy lány.

A szűkszavúságáról is ismert sztár nemrég arról számolt be, tervezi az otthonról elköltözést, de ennek nem az az oka, hogy mások így látják jónak. Az egyik magazin ekkor derítette ki, hogy Tabáni Istvánnak barátnője van, akit azonban otthoni körülményei sem zavarnak.

Az énekes korábban úgy fogalmazott: szeretné, hogy olyan lány legyen mellette, akire lehet támaszkodni. Jóban és rosszban is legyen mellette, akkor erős a szerelem, ha képes legyőzni az akadályokat is. Remélhetőleg valóban megtalálta a boldogságot!

Rosszul lett Tabáni, elmaradt a buli!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.