Fél a vírusoktól a Csillag születik sztárja

Elzárkózott a közönség elől Tabáni István

Néhány napig biztosan nem találkozhatnak a rajongói Tabáni Istvánnal, mert az énekes félti a hangját és az egészségét. Még az oltást is vállalta ennek érdekében!

2011.02.01 15:20ma.hu

Országszerte tombol az influenza, a múlt héten már három halálos áldozatról szóltak a hírek, de akinél nem ilyen végzetes a betegség, azoknak is súlyos tüneteket okozhat a lefolyás, és a szövődmények is veszélyesek lehetnek.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A Csillag születik sztárja, Tabáni István különösen fél a betegségtől, mert csak nemrég gyógyult ki egy súlyos megfázásból, a legyengült szervezetet pedig könnyebben támadja meg az influenza is.

Orvosa tanácsára ezért úgy döntött, hogy életében először beadatja magának a védőoltást, és a következő napokat lakásába zárkózva tölti, nehogy az emberek közt járva-kelve elkapja a vírust – árulta el az Új Ásznak az énekes.

A kényszerpihenő persze nem telik tétlenséggel, a sztár új dalokat ír, amíg óvja a hangját, közben pedig izgatottan figyeli a lemezeladási adatokat, mert reménykedik benne, hogy első albuma sikerét megismételve a Gyönyörű szép című album is aranylemezből platinává válik.

Videoüzenetben könyörög Tabáni István

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.