Élénk színű meleg holmikkal készül a Burberry

Fotók: Virító kabátot a locs-pocs időre?

Meglehetősen színesre tervezi a levélhullás időszakát a Burberry divatcég - már elő is állt a kabát és pulcsi trendekkel, a választék láttán azonban inkább a nyár jut eszünkbe.

Virító színek és hatvanas évek stílusa: ezzel készül őszre a Burberry képgaléria

2011.02.24 12:28ma.hu - Fotó: wwd.com

Kapcsokkal díszített, katonás felöltőkre emlékeztető kabátokat, pulóvereket vonultatott fel a Burberry divatcég Londonban. Az idei őszre tervezett modellek élénksége szembetűnő. Igaz is, miért kéne szomorú színekbe öltöznünk, attól, ha jön a rosszabb idő?

A Burberry manökenjein a virító pirostól kezdve a narancssárgán át a világoskékig mindenféle, élénk árnyalatú kabát látható volt. A kreációk Barbara Hepworth és Christopher Bailey ötleteit dícsérik.

A kabátok stílusban a hatvanas éveket idézik, a némileg meghökkentő, szőrmés fejfedők azonban nem feltétlenül.

A mutatós és különleges kabátokból női és férfi modellek is készültek, valamint egészen rövid, bolerószerű változat is.

Húha! Ez tényleg divat lesz?

Fotó: wwd.com

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.