Háromnegyedes ujjú pulcsikból sem lesz hiány

Tavaszváró ötletek - Kantáros- és caprinadrággal köszönt be a jó idő

Még tart a zimankós tél, ilyenkor, februárban azonban nagyon vágyódunk már a meleg idő után. Nem kell elkeseredni: néhány hét, és jön a tavasz, így hamarosan felkerekedhetünk begyűjteni egy-két új darabot a ruhatárunkhoz!

Lazább pulcsik és nadrágok - Tavaszváró ötletek a jobb időre! képgaléria

2011.02.03 13:20ma.hu
Még több kép itt! Fotó: promod.eu

Tavasszal, ha kisüt a nap, melegszik a levegő, a kedvünk is kísérletezőbb, bátran próbáljunk ki most is néhány új fazonú ruhadarabot.

Ismét divatosak lesznek a háromnegyedes ujjú, lezserebb anyagú pulóverek, nőies mintával és masnikkal, de idén a vidám színekkel variált, szexis ingekre és a vékony, jól szabott vászonkabátokra is nagy szükség lesz!

Bújjunk kantáros farmernadrágba, egy kockás inggel - nosztalgiázzunk egy kicsit!

A nadrágok terén a capri fazon idén is menő, magassarkú cipővel, béz színben különösen jól variálható egy könnyed kabáttal és csinos felsővel.

A barna és a homokszín árnyalatai most is hódítanak, ráadásul könnyen párosíthatók szinten minden színhez!

2011-ben is divat a hosszú haj?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.