Nem kímélik a pénzt: helyesek és divatosak

Fotók: Top 10 - íme Hollywood legjobban öltözött gyerekei!

Kétségtelenül Will Smith lánya viszi a pálmát - ő járkál a legmegdöbbentőbb szerelésekben. Mellette azonban szépen felsorakozik egy Jolie-Pitt baba és Halle Berry göndörfürtű lánya is a legstílusosabb sztárcsemeték közé.

Nézze meg Hollywood legjobban öltözött sztárgyermekeit! képgaléria

2011.01.26 10:40ma.hu - Fotó: Splash - Wenn
Victoria Beckham, Romeo és Brooklyn

Ahogyan a sztároknak, úgy a gyermekeiknek is kijár a fokozott figyelem - már csak azért is, mert érdekes figyelni, hogyan cseperednek, és mennyire hasonlítanak világhíres szüleikhez.

Anya és apa természetesen ügyel rá, hogy ne akárhogyan fotózzák le a csemetét.

Vannak azonban különösen jól öltözött gyermekek Hollywood-ban, akik nemcsak helyesek, de rendszerint a legstílusosabbak és legdivatosabbak is.

Talán nem meglepő, hogy a divatbabaként is emlegetett Suri Cruise, Tom Cruise és Katie Holmes lánya is köztük van, a legbizarrabb szereléseket azonban kétségtelenül Will Smith és Jada Pinkett lánya, Willlow Smith hordja...

A top10-ben dobogós természetesen a bájos Shiloh, Brad Pitt és Angelina Jolie kislánya, de ide tartozik a fiúcskák közül Levi McConaughey, Matthew McConaughey és a modell Camila Alves gyermeke is.

Halle Berry a kis Nahla-val

A legjobb öltözött csemeték közé került Violet Affleck, Jennifer Garner és Ben Affleck lánya, Madonna tinilánya, Lourdes Maria Leon, aki feltűnően hasonlít popdíva édesanyjára.

Ugyancsak a legstílusosabbak között vannak a Beckham-fiúk, Brooklyn, Romeo és Cruz - szüleik, Victoria Beckham és David Beckham neve a divatvilágban is jól cseng.

A legcukibb és legtrendibb sztárbabák egyike Halle Berry és Gabriel Aubry modell kislánya, Nahla, a rocker sztárpár, Gwen Stefani és Gavin Rossdale fia, Kingston, valamint Jessica Alba és Cash Warren lánya, a bájos Honor Marie is.

Julia Roberts szerelme a legjobban öltözött férfi!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.