Designos papucsdivat és csoszogás

Fapapucs a lábra: Tavasszal újra jön a klumpa

A svéd Swedish Hasbeens nevű cég összeállt a H&M nevű divatcéggel és a tavaszi kollekcióban közösen megálmodott klumpákat fognak árulni.

2011.01.25 14:00ma.hu

A remekművek már április 20-ától kaphatók lesznek a világ 150 üzletében.

A klumpák stílusa a 70-es évek hagyományos svéd stílusához illeszkedik, a fapapucsokat pedig kizárólag a H&M-ben lehet majd megvenni.

A papucsok a kényelem és a praktikusság mellett a divatot is figyelembe veszik, a színek pedig változatosak: piros, fekete, barna és mintás darabokat is találunk majd a boltok polcain.

A divatcég az idei trendet a svéd facipőket gyártó Swedish Hasbeens márkával összefogva teremtette meg, ezzel behozva a divat világába a kicsit elfelejtett klumpát.

Az alkotók

A cipők környezetbarát anyagok felhasználásával készülnek, melyek természetesek és divatosak is egyszerre.

A márkát különben 2007-ben alapította Cilla Wingård Neuman és Emy Blixt.

Azóta pedig már a Szex és New York divatikonja Sarah Jessica Parker is viselte a lábán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.