Ledes szerkentyű teszi jobbá a bulit - a szájban

Őrült divat Japánban: terjednek a világító fogak!

Meghökkentő trend terjed a japán fiatalok körében - elég egy egyszerűbb cucc is, ha megvannak a világító fogaid! Olyan, mint egy fogsor, de garantáltan felhívja a figyelmet. Már csak a színt és fényerőt kell kiválasztani...

2011.01.28 09:20ma.hu

A divatnak és a fantáziának semmi sem szab határt - ezt bizonyítja az a Japánban kialakult őrület is!

A tokiói fiatalok újabban világító fogsorokkal járják esténként a várost és bulizó helyeket.

Fotó: guardian.co.uk

A ledes fogsor mindenféle színben kapható, élesen világít és villog is, ha akarjuk. A neve "buli a szájban", és rövid idő alatt olyan népszerű lett, hogy tízezresével viszik!

Ha sokan viselnek ilyet, lassan már külön diszkófényekre sem lesz szükség a partin...

A világító vékony fogsort az eredeti fogakra lehet rárakni, egyszerű pattintással.

Van rajta fényerőszabályozó, színszabályozó, sőt, még azzal is összhangba lehet hozni a villogását, hogy éppen milyen zene megy egy adott szórakozóhelyen...

Frizura divat 2011-re!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.