Készül a Hófehérke legújabb filmváltozata

Tükröm, tükröm: Julia Roberts gonoszkodik és mérget ad

Áprilisban kezdődhet a forgatás és jövő nyáron kerül a mozikba a klasszikus Grimm-mese legújabb feldolgozása. Hófehérke gonosz mostohájának szerepére Julia Roberts a legesélyesebb.

2011.02.09 10:29MTI
Fotó: uptodays

A Relativity Media készítheti el hamarosan a klasszikus Grimm-mese legújabb filmes változatát, ami miatt Hollywoodban máris nagy az izgalom. A gonosz, szívtelen mostoha szerepét például Julia Roberts szeretné megkaparintani - értesült a The Hollywood Reporter.

A Hófehérke forgatása áprilisban kezdődik, és bár a színésznő még nem írta alá szerződését, bennfentes hírek szerint erre hamarosan sor kerülhet. A film nagyjából egy évig fog készülni és 2012. június 29-én kerülhet a mozikba.

A Melissa Wallack és Jason Keller által átdolgozott, és kissé modernizált történetben a gonosz mostoha megöli férjét, a királyt, Hófehérke pedig a hét törpéből álló bandájával bosszút áll apja gyilkosán.

Eközben a Universal stúdió is készül a maga verziójára: a Snow White and the Huntsman (Hófehérke és a vadász) című adaptációban a hírek szerint Charlize Theron lehet a királynő. Ebben a mesében a megszokottnál nagyobb feladathoz jut a vadász Hófehérke védelmezőjeként és mentoraként.

A stúdió Viggo Mortensennel tárgyal a szerepről. A Relativity Media a közelmúltban A harcos és A közösségi háló című Oscar-esélyes film produkciójában működött közre. Tavasszal a stúdió Take Me Home Tonight című vígjátékát és Limitless című drámáját is bemutatják Észak-Amerikában.

Még több hír Julia Robertsről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.