Melyik századból pottyantották ide?

Megdöbbentő képek: Khloe Kardashian bevadult

Egészen elképesztő külsőt öltött magára a gyönyörű modell, futurisztikus kinézetének köszönhetően olyan, mintha néhány évszázaddal előrébb járna.

Khloe Kardashian: Vissza a jövőből? képgaléria

2011.01.20 19:29ma.hu
Fotó: YRB Magazin (További képek a galériában)

A Kardashian-család ezidáig nem okozott csalódást a rajongóknak, Kim, Khloe és Kourtney mellett a féltesó, Kendall Jenner is egyformán hozza a profi szintet, ha fotózásról van szó.

A négy gyönyörű nő közül most Khloenak mégis kissé sikerült kilógnia a sorból: futurisztikus ruháiban, extravagáns hajával és merész sminkjével nehéz felismerni benne a végzet asszonyát.

Az űrközi csatában viszont kiváló lenne az intrikus szerepében, aki úgy irányítja a teljes vezérkart, hogy azok nem is sejtik, ki az igazi főnök...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.