Drapp és felsliccelt divat a Golden Globe-on

Gyönyörű képek - A meztelen és a testszínű aratott a díjátadón

A Golden Globe és minden, hozzá hasonló díjátadó rendezvény egyben a hölgyek stílusérzékének fokmérője is - itt aztán bőven van alkalmuk felvonultatni legújabb, divatos és szemet gyönyörködtető ruhatárukat, kiegészítőiket, ékszereiket.

Divat: testszínű ruhák és kivillanó testrészek arattak a Golden Globe-on képgaléria

2011.01.18 13:29ma.hu

A neves divattervezők ámulatba ejtő kreációiból most is volt választék, a fotósok előtt pózoló színésznőket végigmustrálva azonban világosan látszik, mely színek vitték a pálmát az idei gálán.

Még több kép itt! Carrie Underwood - Fotó: Rex

Legnagyobb arányban a testszínű modellek képviseltették magukat - számos árnyalat és variáció bukkant fel belőlük, nem kevés olyan megoldásokkal készült, hogy a hölgyek lába, háta, dekoltázsa kellő hangsúlyt kapjon...

Testszínű ruhában érkezett a Golden Globe-ra többek között Scarlett Johansson, Carrie Underwood, Sandra Bullock, Anne Hathaway - akinek szinte a fenekéig ki volt vágva a szexis kreáció.

Ugyanennek a színnek különféle változatait viselte Leighton Meester, Nicole Kidman, a 66 éves díva, Helen Mirren és Michelle Williams is - igaz, utóbbi talán jobban tette volna, ha az őt határozottan szélesítő modell helyett valami mást választ...

Divat lett az övhasználat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.