Natalie Portman első gyermekét várja

Bájos fotók: eljegyezték és babát vár Amidala hercegnő!

Natalie Portman első gyermekét várja Benjamin Millepied francia balett-táncostól, Fekete hattyú című filmjének koreográfusától, akivel már el is jegyezték egymást.

Pillanatképek Natalie Portman színésztörténetéből képgaléria

2010.12.28 09:29MTI, ma.hu

A People magazin értesülése szerint a 29 éves színésznő és vőlegénye Portman legújabb filmjének, a Fekete hattyúnak, Darren Aronofsky pszichokrimijének a forgatása közben ismerkedett meg; a filmben Natalie Portman alakítja a főhősnőt, egy New York-i balerinát, aki megszállottja a technikai tökélynek, és ez súlyos lelki és testi következményekkel jár.

A filmben táncosként egy kisebb szerepben Millepied is feltűnik.

A jegyesség és a terhesség hírét a színésznő egy ügynöke is megerősítette a társasági magazinnak.

A bordeaux-i születésű apa elismert táncművész, a New York-i Városi Balett vezető táncosa és koreográfusa.

Fotók: natalieportman.com

Natalie Portman 1981-ben született amerikai színésznő, első jelentősebb szerepét a 90-es évek elején formálta meg Jean Reno oldalán a Leon, a profi című filmben, mint Mathilda. Bár az alkotás kultuszfilmmé nőtte ki magát, az igazi áttörést Portman számára mégis a Csillagok háborúja utólag forgatott első három része hozta meg, amikor a fiatal Amidala hercegnőt játszotta.

Az észt a hírnévnél nagyobbra tartó színésznő diákként mindig kitűnő tanuló volt, így nem okozott neki nehézséget az sem, hogy a folyamatos forgatások mellett a Harvardon tanuljon: 2003-ban pszichológia szakon szerzett diplomát.

Két évvel később viszont ismét a film világában szerzett elismerést, amikor a Közelebb című filmben nyújtott alakításáért Golden Globe-díjjal jutalmazták.

A színésznő további híres alakításai között olyan filmeket találunk, mint a Támad a Mars!, a Párizs, szeretlek, a V mint vérbosszú, vagy A másik Boleyn-lány.

Bugyit adtak Natalie Portman fenekére

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.