Leszbikus jelenetbben falja egymást a két sztár

Húzós fotók! Natalie Portman agresszív szexjelenete Mila Kunis-szal

Alaposan kiüti a biztosítékot Natalie Portman és Mila Kunis a biztosítékot a prűdebb nézőknél - A két színésznő leszbikus jelenetben nyalja-falja egymást - szó szerint a Black Swan című alkotásban.

Pikáns képek: Natalie Portman és Mila Kunis leszbikus jelenete! képgaléria

2010.12.22 13:29ma.hu

Jövőre az Oscar-díjra is jelölhetik a Black Swan című, a balett világában játszódó filmet, melyben Natalie Portman és Mila Kunis nyújt több szempontból is felejthetetlen alakítást.

Még több izgató fotó Natalie-ról a képre kattintva!

A produkciót nagyon viszik, talán nem véletlenül - Amerikában a legnézettebb filmek között debütált a mozikban.

Portman leszbikus balerina bőrébe bújik a pszichothrillerben. A Black Swan (Fekete hattyú) kétségtelenül legizgalmasabb része Natalie és Mila leszbikus, és meglehetősen agresszív szexjelenete.

Nos, elég egy pillantást vetni a fotókra, és kiderül: a hölgyek nem voltak szégyenlősek.

Natalie nagyon akarta ezt a szerepet, pedig édesapját alaposan magára haragította.

A hírek szerint a színésznő papája ellenzi, hogy lánya leszbikus jelenetekben szerepeljen. Nem valószínű, hogy Natalie filmjének sikere meglágyítja a szívét...

Nyilvánosan nyúlt magához Natalie Portman

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.