A színésznő nem rajong a drága szuperfilmekért

Képek: Natalie Portman szerelmes Kenneth Branagh-ba

Nem rajong a százmillió dollárnál többe kerülő szuperfilmekért Natalie Portman, de a Thor női főszerepét elvállalta, mert szerelmes a rendezőbe, Kenneth Branagh-ba.

http://www.mediatar.ma.hu/tart/mediatar/4812 képgaléria

2010.09.11 19:14UIP

Persze csak jelképes, szakmai szerelemről van szó, a színésznő ugyanis rajong Branagh Shakespeare-adaptációiért.

Amikor először hallottam a Thorról, nem is az volt a bajom vele, hogy képregény adaptáció, hanem hogy túl nagy a produkció: a kamaradrámákat jobban szeretem - meséli a színésznő. De aztán kiderült, hogy ki rendezi, és belegondoltam, hogy három hónapot tölthetek együtt Kenneth Branagh-val!

Eleve nagy ötlet az is, hogy a sztorit úgy rendezi meg, mintha Shakespare-dráma lenne: egy bukott isten sután boldogulni próbál a halandók között, aztán amikor az emberiség sorsa forog kockán, felnő a feladathoz.

(Thor - hazai bemutató: 2011. május)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.