A tangás Portman kiverte a biztosítékot

Képek: Nem tetszett a cenzornak Natalie Portman feneke

Natalie Portman egyre merészebb jeleneteket vállal, legutóbb leszbikust játszott egy filmben - mégis van, akinél a tangája puszta látványa is kiverte a biztosítékot.

Szexi: Natalie Portman tangás feneke a Your Highness című filmben! képgaléria

2010.12.27 11:20ma.hu

Bevállalós a csinos színésznő - mostanság nemcsak a korábbiakról eltérő, merészebb szerepeket játszik, de "ráerősített" a meztelenkedésre is filmjeiben.

A Black Swan (Fekete hattyú) című alkotásban például egy leszbikus balerinát formál meg, aki viszonyba keveredik egyik lánydiákkal.

Erotikus képek a fotóra kattintva! - Kár volt ezt a szép feneket eltakarni! - Fotó: Universal

Natalie Portman korábban is vállalt olyan filmet, melyben meztelenül mutatkozott és szexjelenetben volt látható, ehhez képest egy tangás fenékvillantás apróságnak tűnik.

Mégsem volt az - a középkorban játszódó, Your Higness című filmje előzetesében ugyanis Natalie Portman csábos hátsója, melyet csak tanga takart, túlságosan erotikusnak bizonyult az Universal cenzorai számára.

A készítők kénytelenek voltak digitálisan bugyit szerkeszteni Portman fenekére!

A színésznő a jelenetben egy tó partján vetkőzik, ebben még semmi különös nincs, de az tény, hogy magát a filmet 18 éven felülieknek ajánlják.

Disznó filmeket forgatna Natalie Portman!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.