Űrállomáson kalandozik a színésznő

Natalie Portman küzd a túlélésért

Alfonso Cauron a Fekete hattyú sztárját szemelte ki legújabb, Gravitáció című filmje főszerepére.

2010.09.09 07:00MTI

Darren Aronofsky Fekete hattyújában nyújtott alakításának velencei fesztiválsikere után Natalie Portmanra esett a Warner Bros. választása a Gravity (Gravitáció) című háromdimenziós űrkaland főszerepére.

A szerepre eredetileg Angelina Jolie-t szemelték ki, de ő lemondta.

A rendezői székben ülő Alfonso Cauron - aki fiával, Jonasszal együtt a forgatókönyvért is felelős - Scarlett Johanssontól Blake Livelyig több sztárt is kipróbált a feladatra, de végül Portman mellett döntöttek.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a színésznő is hajlik a dologra, a héten futja át a történet végleges változatát, és január végén már valószínűleg vele kezdődik a forgatás.

Eredetileg Angelina Jolie-t szemelték ki

A sztori egy űrállomáson játszódik, amelyen szatellitroncsok becsapódása miatt a főhősnőn kívül senki sem marad életben.

Innentől kezdve a túlélésért küzd, akárcsak Tom Hanks a Számkivetettben vagy a bajba jutott hegymászót alakító James Franco a 127 Hours című drámában.

A 80 millió dolláros költségvetésű film másik sztárja, Robert Downey jr. már elkötelezte magát, a "Vasember" az egyik epizódszerepben tűnik majd fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.