Másodszorra is házasodik a szőke sztár!

Képek - Jessica Simpson újra menyasszony lett

Jessica Simpson énekesnő készen áll az újabb házasságra: az elvált sztár eljegyezte magát Eric Johnson amerikaifutball-játékossal.

Boldogok: Jessica Simpson és jegyese, Eric Johnson képgaléria

2010.11.16 10:30MTI
További képek a sztárról! - Eric és Jessica - Fotó: Now magazine

A People celebmagazin a hét végén adott hírt az örvendetes eseményről. Jessica Simpson és Eric Johnson májusban melegedett össze, az énekesnő pedig a napokban jelent meg először a nyilvánosság előtt ujján az eljegyzésre utaló gyűrűvel.

A harminc éves Simpson, aki színésznőként is fel-feltűnik a filmvásznon (Hazárd megye lordjai, Love Guru) rövid házasság után öt éve szakított első férjével, az énekes, dalszövegíró, színész Nick Lachey-vel, akivel összebútorozásuk előtt egy valóságshow-ban is együtt szerepelt.

Lachey szintén a közelmúltban árulta el, hogy eljegyezte a modellként ismert Vanessa Minnillo-t, akivel öt éve él együtt.

Jessica Simpson barátja végre szabad

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.