A piszkafák ideje lejárt, éljenek a kerek formák!

Képek: Jessica Simpson duciruhákat tervez!

Jessica Simpson valaha nádszálkarcsú volt és mindenki irigyelte csodás alakját. Az utóbbi időben viszont finoman szólva egy kicsit vastagabb szál nádhoz hasonlít...

Jessica Simpson bemutatta a duciruhát képgaléria

2010.09.17 18:35ma.hu

A Hazárd megye lordjai egykori sztárja már csak nyomokban emlékeztet régi önmagára, igaz, azok a nyomok elég méretesek és jól láthatók. Nemrég Jessica Simpson azzal okozott megrökönyödést, hogy meg sem próbálta eltakarni a feltűnő hurkákat, mi több, egy feszülő, rikító rózsaszín ruhában tipegett egy divatbemutatóra.

Akkor is azt hangoztatta, amit már néhány hónapja próbál megértetni a sztárvilággal, nevezetesen, hogy a Barbie-babák kora lejárt, és a tökéletes női szépség nem kívül látható, hanem belülről fakad.

Fotó: Hollywood Tuna

Mivel azonban a divatszakma egyelőre nem akarta elfogadni ezt a nagy igazságot, és galád módon továbbra is csak a zörgő csontú, önsanyargató modellek számára terveznek ruhákat, Jessica a saját kezébe vette az irányítást. A kerekded idomokkal küzdő nők végre fellélegezhetnek, nem kell rejtegetniük semmit, az énekesnő ugyanis megtervezte azt a ruhatárat, amely pont a molett nők előnyeit emelik ki és takarják a hátrányokat.

A ducik közt biztos a siker, de kérdés, mennyire tör be ez az új kezdeményezés a kifutók világába?

Csótányokat eszik Jessica Simpson

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.