"Nem a pénzéért megyek a barátomhoz"

Képek: Jessica Simpson magának vett jegygyűrűt

Jessica Simpson különös módon akarja bebizonyítani, hogy neki mennyire nem számít a pénz: az állandó anyagi problémákkal küszködő szerelme helyett maga vette meg a jegygyűrűjét.

Jessica Simpson mellei alig fértek a ruhájába! képgaléria

2010.08.12 18:29ma.hu

Jó ideje keringenek már a pletykák arról, hogy Jessica Simpson nem jó lóra tett szert Eric Johnson futballistával.

Az énekesnő május óta jár a sportolóval, de Eric exneje meglehetősen lesújtó nyilatkozattal állt a riporterek elé. Szerinte Eric valójában csak kihasználja Jessicát, élősködik rajta, mert valójában csúnyán le van égve.

Jessica Simpson (Fotó: Top Celebrity)

Keri Johnson szerint volt férjének fogalma sincs róla, mit kezdjen magával és az életével, a pénz pedig csak úgy folyik kifele a kezéből. Tavaly októberben még együtt lakott a házaspár, de miután idén februárban kimondták a válást, nem sokáig kesergett az egyedülléten, a dúsgazdag Jessica Simpsonnal jött össze.

Az asszony elmondta, férje már 2008 óta nem dolgozott semmit, a főiskolára is azért iratkozott be, mert fogalma nem volt, mit kezdjen magával – de kibukott a vizsgákon.

Eric Johnson (Fotó: Top Celebrity)

Akár igazak a vádak, akár nem, Jessica nem törődik velük, ő nem érzi úgy, hogy ki lenne használva, sőt, bennfentes ismerősök beszámolója szerint Eric igenis törődik Jessicával, és rendkívül romantikus: gyakran lepi meg saját maga főzte gyertyafényes vacsorával.

Az énekesnőt ez láthatóan teljesen elbűvölte, mert a minap kijelentette, akárhogy is, de feleségül megy Johnsonhoz. Amikor a focista óvatosan megjegyezte, hogy nem tartja jó ötletnek, mert anyagi helyzete nem teszi lehetővé, hogy nősülésen gondolkozzon, a lány nemes egyszerűséggel vett magának egy 3 karátos metszettsmaragd-gyűrűt, potom 50 ezer dollárért, hogy bebizonyítsa, neki nem fontos, hogy ki hozza a pénzt a házhoz.

Nem tudni, hogy Jessica elkötelezett feminista, vagy csak túl naiv, de úgy látszik, abszolút természetes számára, hogy ő tartsa el a barátját. A saját érdekében drukkoljunk neki, hogy ne váljon egy aljas átverés áldozatává.

Csótányokat eszik Jessica Simpson

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.