Nem kért retusálást az énekesnő...

Képek: Vállalta Jessica Simpson - Ilyen smink nélkül!

Ismét kezd teret nyerni a természetesség - Ezúttal a csinos szőke énekesnő, Jessica Simpson fotóztatta magát az egyik neves női magazinnak, arcfestést és retusálást nem kérve.

Jessica Simpson smink nélkül vállalta magát! képgaléria

2010.04.09 15:30ma.hu

Dundisága miatt az utóbbi időben sokat kritizálták Jessica Simpson-t, a csinos sztárt azonban minden nemigen hatotta meg - sőt, kitalálta, hogy molettebb hölgyeknek fog ruhakollekciót tervezni.

Jessica olyannyira vállalja önmagát, hibáival együtt, hogy most a Marie Claire magazinban mindenféle kence nélkül pózolt.

A 29 éves énekesnő azt sem hagyta, hogy retusálják a felvételeket. A magazinnak elmondta, ma már ki van békülve a külsejével, elfogadta magát minden szempontból.

Tisztában van vele, hogy nála szebb nők is vannak - csak egy dolog zavarja ma is: hogy igen alacsony. Miss Simpson mindössze 160 centis.

Azt sem titkolta, hogy nincs a plasztikai műtétek ellen, ha ez valakit boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá tesz, akkor éljen vele - fogalmazott Jessica Simpson.

A bombák földjére téved Jessica?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.