Nem bocsájt meg John Meyer-nek!

Jessica Simpson megalázva érzi magát, mert jó volt vele d...ni

Alaposan eleresztette magát nemrég a szőke szépség egykori párja, amikor a nyuszis magazin Jessicáról kérdezte - Simpson nem tudja megbocsátani John Meyer szabadszájú őszinteségét...

Nézze meg a bombasztikus mellű Jessica Simpson-t! képgaléria

2010.03.05 15:30ma.hu

A közelmúltbeli Playboy-interjú miatt szaladt fel a pumpa Jessica Simpson-ban - Egykori kedvese, John Meyer ugyanis azt ecsetelte a lapban, hogy mennyire jó volt a szex az énekesnővel.

Az egykori álompár...

Olyannyira, hogy ki akart bújni a bőréből és "egész nap csak d...ni". A zenész 2006-ban járt együtt kilenc hónapig a lánnyal, és azóta is ódákat zeng közös pásztoróráikról.

Olyannak nevezte Jessicát, mint a kokain, mert őrületes volt az ágyban. John Meyer azt sem mulasztotta el hangsúlyozni, hogy ő nem egy "köcsög fazon", mint aminek hiszik az emberek.

Ennek ellenére Jessica Simpson most megbántva nyilatkozta Oprah Winfrey show-jában, hogy rettentő nagyot csalódott John-ban.

Szerinte megalázó volt számára, amit Meyer a Playboy-ban nyilatkozott, hiszen gyakorlatilag feltárta szexuális életüket.

Úgy véli, ez nem az a John, akit ő szeretett. A zenész ugyan bocsánatot kért tőle a történtek miatt, de Jessica - mint azt Oprah műsorában is jelezte - ebből nem kér...

Csótányokat eszik Jessica Simpson?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.