Flitteres ruhával leplezte súlyát?

Képek - Nem kímélik: "Tehet bármit, Jessica Simpson kövér!"

Újfent kritikák sora zúdult a csinos énekesnőre - Jessica Simpson az utóbbi időben nem tett túl sokat eredeti súlya visszanyeréséért, ezért meg is kapta a magáét...

Jessica Simpson tényleg kövér? képgaléria

2009.12.03 17:25ma.hu

Már tavasszal cikizték a szemrevaló énekesnőt, amiért felszedett néhány kilót, és nem túlságosan törődött a dologgal.

Koncertkörútja egyik állomásán, a Texas állambeli San Antonio-ban készült néhány kép, melyen már nem áll olyan remekül rajta a ruha, ahogyan szeretné.

Minden ezzel kezdődött...

Később került fel a világhálóra az a fotósorozat, amelyen sokan meghökkentek.

Jessica Simpson ugyanis magas szárú farmerban és látványos súlytöbblettel állt a színpadra Floridában. Még az is elterjedt, hogy az énekesnő terhes.

Őt azonban sem a kritikák, sem az élcelődés nem zavarja - Jessica a közelmúltban túlsúlyát is karrierje javára fordította. Új ruhakollekciót tervezett, amely teltebb hölgyeken is remekül mutat.

Az In Style magazin amerikai számában árulta el, olyan ruhákat szeretne tervezni, melyek minden alakon jól állnak és bátran viselhetők.

Az éles nyelvűek azonban nem hallgattak el: Jessica a minap szexis, flitteres fekete ruhában jelent meg egy rendezvényen.

Az egyik külföldi bulvároldal szerint azonban bújhat bármilyen ruhába, fölös kilóit így sem tudja elrejteni...

Újabb álompár? Jessica és Gerard Butler?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.