Új mellekkel villog az énekesnő

Fotók: Jessica Simpson dudái alig fértek a ruhájába!

Időnként rá sem lehet ismerni a csinos Jessica Simpson-ra, olyan rendszerességgel változtatja külsejét - Most éppen újra szőke fürtökkel, és kétszer akkor keblekkel hódít. A minap viselt ruhájában lehetetlen volt nem észrevenni, hogy az a testrésze igencsak megnőtt.

Szemmel látható: Jessica Simpson új melleket csináltatott! képgaléria

2010.01.15 11:30ma.hu

Hol barnán és ducibban, hol szőkén és soványan mutatkozik a csinos énekesnő.

Jessica Simpson a hírek szerint kevésbé sikeres a szakmájában, mint tervezte, talán emiatt is változtatja külsejét olyan gyakorisággal, hogy azt szinte már követni sem lehet.

Nem lehetetlen, hogy barátjával, Tony Romo-val való szakítása vezetett Jessica állandó külső-cseréjéhez.

Ezúttal valódi újdonsággal szolgált: az énekesnőt Santa Monicán kapták lencsevégre az utcán.

Egy vacsorára igyekezett, fekete, mélyen dekoltált ruhájából azonban még a kabát ellenére is jócskán kitüremkedtek a mellei.

Ilyen keblekkel a szőkeség korábban nem dicsekedhetett - felmerül a kérdés, vajon mikor végeztette el magán a plasztikai beavatkozást?

Mivel Jessica az utóbbi időben vesztett kritizált súlyfeleslegéből, nem valószínű, hogy a pluszkilók okozták a méretes ütközőket.

Jessica Simpson intim videója sokkoló!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.