A természetesség híve akar lenni - de ennyire?!

Képek: Borzalmasan dagi Jessica Simpson!

Jessica Simpson egykor karcsú vonalairól volt híres, ám az utóbbi időben igencsak meggyűlt a baja a kilókkal, valahogy nem akarnak lemenni róla...

Jessica Simpson borzalmas hurkái képgaléria

2010.09.01 19:29ma.hu

Amikor a Hazárd megye lordjaiban a képernyőre libbent, nem volt férfiember, akit hidegen hagytak a csábos idomok, a nők meg irigykedve nézték a tökéletes testet. Jessica Simpson azóta egy kissé megváltozott, és már nem igazán emlékeztet egykori önmagára, a férfiak már nem forognak utána és - mily meglepő! - valahogy a nők sem szeretnének úgy kinézni, mint ő.

Jessicát mindez látható módon a legkevésbé sem zavarja, sőt, legutóbbi nyilvános megjelenésekor - egy ismert divatcég bemutatóján - sikerült egy olyan ruhát felvennie, ami kifejezetten hangsúlyozta nem is kicsi zsírpárnáit. A testére feszülő rózsaszín csodáról mindenki azt gondolná, ilyet képtelenség felvenni, de az énekesnő nem törődik ilyesmivel.

Igaz, nemrég ki is fejtette, miközben "A szépség ára" című műsorban átutazta a fél világot, a tökéletes nő ideálját keresve, hogy a Barbie-babák ideje lejárt. Pedig szerinte az igazi szépség nem a külsőben rejlik, hanem a nő belsejéből árad: a magával kibékült nőt mások is szépnek fogják látni.

Ez épp csak egy kicsikét emlékeztet a "savanyú a szőlő" jelenségre, érdekes módon Jessica akkor nem akart duci és magával kibékült lenni, amikor karcsú derekát illegette. De fogadjuk el, hogy változik a világ és benne változunk mi magunk is.

Jessica Simpson: bocs, ha hánynék!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.