Pattogó, megnyugató tűz az otthonunkban

Lehetséges? Kandalló kémény nélkül

A kandalló elengedhetetlen a családi fészek melegségének megteremtéséhez. Ha házunkban nincs kémény, akkor le kell mondanunk a pattogó tűz látványának nyugtató hatásáról?

2010.09.15 19:00ma.hu

Nem kell, ugyanis mi most bemutatjuk az elektromos kandallót.

Elektromos kandalló


1 Színtiszta tűz

Az elektromos kandalló tökéletes választás mindazoknak, akik akár utólag is különleges fűtést szeretnének lakásukba csempészni egy tiszta energiaforrással, a gázzal.

Az áttetsző kandallók formájának köszönhetően maga a tűz és a láng válik lakberendezési látványelemmé, nem pedig a tűztér és a keret

 Távirányított kényelem

A kandallók egyedülállók: speciális technikával állítják elő a folyamatos láng és pattogó tűz effektusát, így az égő fa illúziója tökéletes.

A távirányítóval szabályozható kellemesen lágy melegség most már bárki számára elérhető.

A klasszikustól a minimálig

Az elektromos kandalló-választéka felöleli az összes formát: a hagyományos klasszikustól a legmodernebb minimál enteriőrökbe illő darabokig.

Csak egy konnektor kell

A környezetbarát elektromos fűtés alkalmazása a hagyományos kandallóknál új lehetőségeket ad a belsőépítészetben.

Az elektromos kandallókhoz mindössze egy konnektorra van szükség

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.