Nicky Hilton is kifutóra termett

Képek - Gyönyörű, merész ruhakreációk, ausztrál tervezőktől

Ötnapos divatseregszemlén mutatták be legújabb kollekcióikat a híres ausztrál tervezők Sydney-ben - A modellek közt feltűnt a Hilton-örökösök egyike is.

Neves ausztrál tervezők kreációit mutatták be Sydney-ben képgaléria

2010.08.25 13:29MTI - Fotó: MTI

A legnevesebb ausztrál divattervezők vonultatták fel legújabb kreációiikat augusztus 24-én Sydneyben, az öt napos seregszemlén.

Nicky Hilton, a Hilton szállodalánc egyik örököse és a korábban nem kevés botrányt okozott híresség, Paris Hilton húga is megjelent a modellek között.

A nővérére külsőre igencsak emlékeztető Nicky Charlie Brown divattervező kollekciójának egyik darabját mutatta be az ausztrál divathéten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.