Ezek a ruhadarabok sikert aratnak

Mit imádnak a nők a pasikon?

Talán mindannyian jól ismerjük azokat a ruhadarabokat, melyek minden férfit lázba hoznak, ha megpillantják egy nőn. Ideje azonban azokat a trükköket is bemutatni, amik a szebbik nem képviselőinek szívét dobogtatják meg.

2010.08.13 12:00ma.hu

A nők leginkább a férfiasságra szavaznak, ám a sportos külső is sokak számára megnyerő. A lazán elegáns pasi mintaképe nagyon sok nő számára jelent ideált.

Íme néhány tipp a férfiaknak, hogy mindegyikük megtalálja a csábításhoz vezető középutat!

Elegáns mellény viselése

Ki gondolná, hogy ez a szexi ruhadarab bejön a nőknek? Sokak szerinte ez a vőlegények kiváltsága, ám ez koránt sincs így. Amire figyelni kell: a mellény színe mindenképpen harmonizáljon a zakóval és a nadrággal!

Szexi popsi farmerben

Legyen szó átlagos napról vagy laza buliról, egy vadító farmer, mely ha a pasihoz illő fazon, biztosan feldobja bármelyik hölgy napját! A khaki színű nadrág egy hozzá passzoló inggel vagy pólóval garantáltan hatásos lesz a nők szemében.

Zakó és elegancia

A zakó lehet elegáns vagy sportos és mindenképpen megdobogtat néhány női szívet. Nem csupán az ingekkel néz ki jól, de egy hozzá illő pólóval vagy farmerrel a hétköznapokban is kiválóan megállja a helyét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.