Tippek, hogy a pasi érted égjen

Öt tuti tipp, hogy a pasi csak a tiéd legyen

Láttatok már pasit horgászás közben? Ahogy a pecabotot lógatják a vízben és feszülten figyelnek, az valami csoda. Képesek tátott szájjal, kikerekedett szemekkel bütykölni a csalival, mire nagy nehezen horogra fűzik.

2010.07.23 19:22lelekvarazs.hu

Akkurátusan, komoly hozzáértéssel dobják méterekre a tóba a zsinórt, hogy aztán órákon át, feszülten figyeljék a vizet. Amikor a halacska bekapja a horgot, a nagy pecás birkózik a bottal, még az izmok is megfeszülnek a nyakán. A damil végre partra ér, a zsákmány az övé. Lehet, hogy nyurga halat fogott, de ő már azt meséli majd a barátoknak, hogy órákon keresztül fárasztotta a cápát és még a bot is kettétört. A férfi győzelemre született. A halasnál vásárolt halnak nincs akkora értéke, mint amiért meg kell izzadni.

Férfiak, a teremtés koronái, kik felteszik a pontot az i-re. Róluk szól minden, a Föld értük forog. A csillagok nekik ragyognak, minden értük történik – vagy mégsem?
Beszélgettem a minap egy nagyon jó pasival erről. Azt mondta: minden baj okozója a Nő. Miatta vesztettek csatát és háborút hős hadvezérek, kemény hazafiak.

A férfi, ha szerelmes olyan, mintha agymosáson ment volna keresztül. Elhagyja a férfiassága, mert akkor csak egy dolog jár a fejében, illetve nem is ott, először a nadrágjában mozdul meg valami. A férfi győzelemre született, no és sikerre. Ezért nem beszélnek a gondjaikról, mert szégyellik, gyengeségnek tartják. Neveltetésük és férfi szerepük folytán azt a programot hordozzák magukba, hogy ki kell bírni mindent.

Gondoljatok arra, mikor még kicsi fiúról beszélünk. Mit mond az édesanyja neki, ha elesik? Állj fel fiam, légy férfi és porold le a térdedet, katonadolog. A gyerek befelé nyeli a könnyeit és nem sír. A kislánynak ezzel szemben azt mondják: gyere ide kicsi bogaram, megpuszilom és meggyógyul a sebed. A fiúk fiús dolgot játszanak leginkább stratégiai játékot, régebben a csúzli, fakard, puska, ma már számítógépen ugyanezt. A férfi agy, egészen másként működik, mint a női.

A férfiak a nőies nőket szeretik. Azt, aki úgy öltözik, akinek egész lénye azt sugallja, hogy ízig - vérig Nő. Azt, aki nem veszi el tőle a férfiasságot, aki mellett tündökölhet, alkothat, pénzt kereshet, aki felnéz rá, mert Ő Férfi. Aki 3 típust egyesít egy személyben, ezt keresi, ebbe szeret bele, aki olyan, mint az anyja, aki jó feleség, aki jó szerető. Minden érintkezés fő célja, a pozíciószerzés.

A férfi fél az elutasítástól, ezért kerüli a beszélgetéseket. A kapcsolat elején még a kötetlen csevegésről, a megismerésről beszélünk. Amikor először találkoznak és beszélgetnek a párok, akkor az első benyomás: valaki jó fej, vagy helyes csaj. A túlbonyolítás, feszültségek, leleplezések generálják a félelmeket. A férfi megijed, ha a nő elmarasztal, kritizál, hibáztat.

Tippek, hogy Ő csak érted égjen:

1, Ne legyél, mindig elérhető, legyél elfoglalt, a pasi ne érezze, hogy csakis õ létezik számodra. Egy hölgy egyszer elpanaszolta, - nem tudom kivárni, hogy a kiválasztott felhívjon. És ilyenkor mit csinálsz? Megelőzöm, hiszen csak tudni akarom jól van-e. Na, - mondom én, ha anyukát játszol, aligha fogod izgatni, bizony ebből nem lesz randi.

2, Hová menjünk, mit szeretnél? Ha ezt a kérdést teszi fel a pasi . Akkor bizony jól gondold meg, hogy beadod-e a derekad, mert ebbe a férfibe, annyi kreativitás szorult, mint egy marék lepkébe. Ha mégis kedveled ezt a típust, a világért se mond, hogy nekem mindegy. Nem kisanyám, te nem vagy átlagos és neked nem mindegy.

3, Az első randin ne pakold ki, amid van. A felesleges látnivalót rejtsd el, lesz még alkalom, hogy megmutasd rejtett tartalékodat! Legyél titokzatosan csinos.

4, Értékeld magad és legyél stabil! Ne szóld le magad, - én olyan csúnya vagyok vagy x lábam van. Hagyd, hogy ő fedezze fel azt, ami tetszik benned.

5, Ne legyél túl őszinte. Ne legyél nyitott könyv számára. Akarjon megismerni, tartson érdekesnek és értékesnek. Nem biztos, hogy attól vagy őszinte, ha elmondod, mikor, kivel volt dolgod és hogy jártál pórul. Meg, hogy engem mindenki csak kihasznál, de te annyira rendesnek tűnsz.

5 + 1 Meg ne kérd a kezét!!!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.