A barátok szerint úton van a kis Williams

Robbie elkelt - és máris apa lesz?

Váratlanul nősült meg a brit fenegyerek, ehhez kétség sem férhet. A közeli barátok viszont tudni vélik az okot is: az ifjú asszonyka máris babát vár!

2010.08.11 16:29ma.hu

Robbie Williams az ügyeletes nőcsábászt alakította, amióta csak feltűnt a Take That együttesben, és mint saját maga is bevallotta néhány napja, sosem gondolta volna, hogy valaha megnősül.

Ám megismerte Ayda Fieldet, és teljesen elveszett – pontosabban ekkor menekült meg, hisz korábban rendszeresen lehetett hallani az alkohollal és droggal is összefüggő problémáiról, no meg a különböző botrányokról. A múlt hétvégén tartott esküvőn megköszönte a fiatal arának, hogy jobb emberré tette és segített neki új életet kezdeni.

A 36 éves zenész Beverly Hills-i otthonában esküdött örök hűséget szerelmének, a rögtönzött színpadon pedig Ayla tiszteletére elénekelte saját slágerének, az Angels-nek egy átírt változatát. A ceremónián a közeli családtagokon kívül csak néhány jóbarát vett részt.

Az esküvőt követően Robbie így nyilatkozott a Hello! magazinnak: „Ayda a leggyönyörűbb lány volt a világon. Úgy nézett rám, olyan sugárzóan, hogy már túl sok is volt nekem. A legboldogabb ember vagyok, aki csak él!

A hivatalos fotó a Hello! magazin címlapján

A szertartás nem hagyományos módon zajlott, csak a fogadalom volt „eredeti”, de nem volt előtte lány- és legénybúcsú és klasszikus meghívó sem. A felszolgált étel sem a hagyományokat követte, a vendégeknek sushit és sült húsokat szolgáltak fel, valamint egy 3 emeletes, különböző ízű tortát, éjfél után pedig egy teljes „angol reggelit” kaptak.

Az ifjú pár az esküvő után várhatóan Törökországban egy második ünnepet is megül, miután Ayda kibékült apjával, akivel korábban eltávolodtak egymástól. A 68 éves örömapa az esküvőn még nem vett részt, de épp a szertartás előtt beszélt telefonon lányával, akivel 18 éves kora óta semmilyen kapcsolatot nem tartott.

Bocsánatot kért Aydától, amiért nem volt mellette, miközben a lány felnőtt, és sok boldogságot kívánt neki – az ifjú férj pedig azonnal felajánlotta, hogy tarthatnának egy második esküvői fogadást Törökországban.

Kibékülés ide vagy oda, a hirtelen esküvő miatt óhatatlanul megindultak a találgatások, vajon mi az oka ennek a nagy sietségnek. Az ifjú pár igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a gyermekvállalással még várnak egy kicsit, ám néhány jóbarát szerint ez csak porhintés, valójában máris úton van a kis trónörökös.

Ezt erősíti az a furcsaság, hogy bár épphogy megvolt az esküvő, máris újabb partyt ad a szerelmes házaspár. Ez meglehetősen szokatlan, úgyhogy többen arról suttognak, ezen fogja bejelenteni Robbie és Ayda, hogy kisbabát várnak.

Ha így lesz, arról mindenképp beszámol a ma.hu is!

Családra vágyik Robbie Williams

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.