Riszálom így is, úgy is

Fenékrázás a formás idomokért

Az ex-Spice Girl esküszik a fenékrázásra, állítólag ez segít neki megőrizni fittségét és tökéletes alakját. Na persze az se mindegy, hogy pontosan hogyan is kell rázni azt a hátsót és hányszor...

2010.06.21 16:34ma.hu

Mel B még ma is tökéletes idomokkal dicsekedhet, annak ellenére, hogy az évek száma nála is felfele halad. Naná, hogy minden nő – és persze a férfiak is – kíváncsiak a titkára, épp ezért nemrégiben egy népszerű brit talk-showban a riporter erről faggatta az egykori fűszerlányt.

A róla keringő pletykákat megerősítve Mel B elárulta: valóban sok igazság van abban, amit szexuális életéről terjesztenek, naponta ötször szeretkeznek a férjével, Stephen Belafonte-tal. „Egyidősek vagyunk, a legjobb barátok, és úgy gondolom, egyformán perverzek is” – jelentette ki az énekesnő. Nos, hölgyeim, és természetesen uraim, ki lehet próbálni a módszert: ha nem is naponta ötször, de a mindennapi szex biztosan jót fog tenni nemcsak a testüknek, hanem a lelküknek is.

A ma.hu szerkesztősége pedig kíváncsian várja a beszámolókat, hány kilót fogytak és milyen izmokat sikerült kidolgozni Mel B módszerének alkalmazásával!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.