Férfiakkal is smárol James Bond?

Képek - Meghökkentő: Daniel Craig buzibárnál bukott le!

Bár a sármos James Bond igazán szemrevaló hölgyek közül válogathat, a jelek szerint nemcsak a hölgyek érdeklik megformálóját, Daniel Craig-et - a színészt nemrég rajtakapták egy melegbár parkolójában.

Szexi és sármos - Képekben Daniel Craig képgaléria

2010.06.01 15:30ma.hu

Ismeretlen, jóképű férfival kapták le a közelmúltban a 42 éves Daniel Craig-et Kaliforniában, egy melegbár parkolójában.

A National Enquirer magazin úgy tudja, a színész együtt érkezett az idegennel a Roosterfish nevű helyre, ahol italozni kezdtek.

Később emelkedett hangulatban táncra perdültek, s miután távoztak a bárból, a parkolóban csókokat váltottak!

Egy jelenlevő szerint sokak számára megdöbbentő élmény volt látni a hódító James Bond megszemélyesítőjét egy pasival táncolni.

Először ő maga is azt gondolta, Daniel Craig csak lejött szétnézni egy meleg ismerősével. De amikor a táncparketten voltak, számára is egyértelművé vált, hogy ez több mint barátság.

A National Enquirer értesüléseit Daniel Craig sajtósa nem kívánta kommentálni.

Nem látjuk többet James Bondot?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.