Íme a legszebb férfitestek!

Szexi fotók: Daniel Craig-ért csurog a hölgyek nyála

A filmsztárok közül Daniel Craig meztelen felsőteste a legszebb, a nők kedvenceiként emlegetett Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio a nyomába se érnek - ez derült ki egy filmes portál közvélemény-kutatásából.

Íme a tíz legszebb férfitest! képgaléria

2009.09.08 10:10MTI

A Casino Royalban James Bondként debütált brit színész a szavazatok 34 százalékát szerezte meg Daniel Craig kidolgozott izmaival - számolt be az olasz hírügynökség a Lovefilm.com honlap felméréséről.

Brad Pitt a Trójában

A 300 című történelmi akciókaland főhősét alakító Gerard Butler 21 százalékkal lett a második, a Trójában domborító Brad Pitt pedig mindössze 14 százalékkal a harmadik.

Meglepetésre az első ötbe Sacha Baron Cohen is bekerült Borat-beli meztelenkedésével - 7 százalékot gyűjtött.

A botrányhőst Sean Connery követi 6 százalékkal, aki szintén Bondként, a Tűzgolyóban villantotta meg férfias mellkasát.

Leonardo DiCaprio mindössze a válaszadók öt százalékát bűvölte el A partban mutogatott testével.

A tízes toplistát a néhány százaléknyi vokson osztozó Hank Azaria (Derült égből Polly), Elvis Presley (Kék Hawaii), Russell Brand (Lepattintva) és Jan-Michael Vincent (Nagy szerda) teszi teljessé.

Ki hinné? Fél New York-ban Daniel Craig!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.