Michael Sheen lesz a legendás Bond-gonosz?

Képek- A királynő sztárja Daniel Craig oldalán!

Egyesült Királyság-beli sajtóértesülések szerint Michael Sheen brit színész is csatlakozik a közelgő, 23. 007-es film stábjához: állítólag a legendás Bond-gonoszt, Ernst Stavro Blofeldet játssza majd.

2009.06.17 14:10ma.hu
Michael Sheen

A hírek szerint A királynő sztárja jelenleg is tárgyal a szuperkém-franchise producereivel, hogy megjelenjen – mint főgonosz – Daniel Craig oldalán a tervek szerint 2011-ben bemutatásra kerülő Bond-moziban.

A Sheennek kiszemelt karakter egyébként már több régi 007-es filmben feltűnt, és olyan színészek formálták meg, mint Telly Savalas, a Kojak sztárja, Donald Pleasence vagy Max von Sydow, aki a nem hivatalos Bond-folytatásban, a Soha ne mondd, hogy sohában alakította a figurát.

- "Michael már a célegyenesben van, és úgy tűnik, ő a legmegfelelőbb ember, aki ismét életre tudná kelteni Blofeldet. Michael nagy Bond-rajongó volt fiatal éveiben, szóval ez igazi álomszerep lenne a számára" – mondta egy névtelen forrás a brit Daily Express nevű lapnak.

Michael Sheen Bond-szereplését tehát még hivatalosan nem erősítették meg, de az már biztos, hogy a színész benne lesz az Alkonyat című film folytatásában, illetve a szintén most készülő Alice Csodaországban-adaptációban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.