Olga Kurylenko az alacsony, hájas férfiakra bukik!

Képek! A Bond-lány nem Bondra gerjed!

Olga Kurylenko az alacsony, hájas férfiakra bukik, de kizáró ok az elviselhetetlen szájszag, ám maga James Bond azonban nem ezért esik ki, hanem mert megbízhatatlan és veszélyes.

A szexis Olga döbbenetes új külseje legújabb filmjében! képgaléria

2009.03.25 11:25rtlbulvar.hu

Az új Bond-lány rettentően igényes, ha arról van szó, hogy melyik ruhát vegye fel randira, de meglepően igénytelen a kiválasztott pasi tekintetében. 

Olga Kurylenko kifejtette, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy néz ki a leendő nagy Ő. Egy a lényeg, hogy ne legyen büdös. 

- " Magasról teszek arra, hogy jóképű-e a pasim. Ez a szempont a legutolsó a listámon. Ha egy férfi meg tud nevettetni, és intellektuálisan vonzónak találom, akkor nyert ügye van nálam. Az sem érdekel, ha alacsony és pocakos. Az egyetlen, ami elriaszt, az a rossz szájszag. De még azon is lehet javítani. A személyiségen viszont nem." – jelentette ki öntudatosan a 29 éves modell. 

Olga azt is hozzátette, hogy ha James Bond életre kelne, egyáltalán nem lenne az esete. Szerinte ugyanis megbízhatatlan és veszélyes pasi, ráadásul semmi kedve más nőkkel osztozni rajta. 

Az ifjú sztárjelölt megveti a pénzt, sőt, úgy véli, hogy a randikon is jól járnak vele a férfiak, mert alig fogyaszt alkoholt. Mint mondja, már fél pohár pezsgő is elég neki ahhoz, hogy az asztalon táncoljon.
 
És persze ahhoz, hogy a nagy bódulatban mindegy legyen neki, kivel bújik ágyba…

Döbbenetes változáson ment keresztül a szexis színésznő, hisz a Quantum csendjének dögös Bond lányára rá se lehet ismerni legújabb filmjében és mint bosszúra éhező harcos láthatjuk! 

Új filmjében, a Centurionban karaktere is meglehetősen harcias lesz, ám – mint ez a forgatáson készült felvételeken is látható – ezúttal nem a férfiak bevonzása a mozikba a készítők fő célja Olgával. 

Az ukrán származású színésznő fantasztikus alakját nehéz szőrmékbe csomagolták, haja kissé mócsingos, kusza, és valami meghatározhatatlan anyaggal van bekenve, festésként. Ilyen egy harcos nő a római időkben – legalábbis a produkció készítői szerint.
 
A Centurion i.sz. 117-be repít minket, a mai Skócia területére, ahol nagy erőkkel nyomulnak előre a római seregek, célul tűzve ki a helyi lakosok, a piktek kiirtását. Az Olga által alakított Etain is az invázió áldozatává válik, kivágják a nyelvét. 

- „Nagyon dühös... egy állat” – jellemzi a színésznő karakterét. 

A várhatóan még idén bemutatásra kerülő alkotás ugyan a fantázia szüleménye, de azért rendelkezik némi igazságalappal is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.