Paul Gray csupán 38 éves volt...

Holtan találták a Slipknot együttes basszusgitárosát

Ismét elhunyt egy tehetséges zenész - A Slipknot zenekar basszusgitárosára hotelszobájában találtak rá holtan. Paul Gray mindössze 38 évet élt.

2010.05.25 13:30ma.hu

Egyelőre nem tudni, mi okozta a zenész halálát - Paul Gray holttestét az amerikai Iowa állam egyik városában, Des Moines-ben fedezték fel, egy hotelszobában. A szálloda egyik munkatársa talált rá.

A rendőrség elsődleges információi szerint semmi sem utalt idegenkezűségre.

A boncolást a héten végzik, a toxikológiai vizsgálat eredménye is csak ezután lesz ismert. A zenész még negyven éves sem volt.

Gray a kilenc tagot számláló Slipknot egyik alapító tagjaként lett ismert, és éppen Des Moines-ben állt össze annak idején a csapat.

Félelmetes maszkjaikkal igen jellegzetes zenekart alkottak - első albumuk több mint egymillió példányban kelt el.

Az együttest több Grammy-díjra is jelölték. Három évvel ezelőtt a legjobb metál előadásért meg is kapták az elismerést. Negyedik lemezük a rangos Billboard lista első helyén kezdett.

Holtan találták Madonna menedzserét

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.