DJ AM csak 36 éves volt...

Fotók - Drog ölhette meg: holtan találták a sztár lemezlovast!

Napok óta nem érte el barátja telefonon az ismert DJ-t, Adam Goldsteint - Felébredt benne a gyanú, hogy valami nincs rendben. A rendőrség törte rá az ajtót a már élettelen sztárra...

Sokan szerették: képekben a sikeres DJ AM képgaléria

2009.08.31 10:20ma.hu - Fotó: djam.com

Barátja ideje hiába hívogatták a DJ-t, nem ő nem reagált semmire - Miután aggódni kezdtek érte, a rendőrök hatoltak be a lakásába, ahol holtan találták Adam Goldstein-t, azaz DJ AM-et - adta hírül a TMZ.com.

A sztár lemezlovas mindössze 36 éves volt. Sajnos már fiatalabb korában is kábítószerrel élt, s egy alkalommal el is mesélte, hogy amikor kokaint szívott, megpróbálta megölni magát.

Úgy tűnik, ezúttal sikerült neki - a hírek szerint ugyanis a drogtúladagolásba halt bele...

Tavaly kedvezett neki a szerencse: súlyos repülőgépszerencsétlenség érte, ám Travis Barker nevű zenész társával együtt túlélték a zuhanást.

Barker neje, Shanna Moakler a Twitter közösségi portálon fejezte ki részvétét Goldstein családjának és megírta, kiváló művésznek tartotta őt és nagyon fog nekik hiányozni...

A Twitteren nyilvánított részvétet többek között Paris Hilton - aki elmondása szerint 15 éves kora óta ismerte Adam-et -, Lindsay Lohan, P. Diddy, Kelly Osbourne, Katy Perry, Demi Moore, Ashton Kutcher, Ryan Seacrest, Pete Wentz és Kirstie Alley is.

Nemcsak DJ AM járt szerencsétlenül - elhunyt híres emberek a közelmúltból...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.