Holtan találták az amerikai színésznő bátyját!

Gyanús körülmények között halt meg Mia Farrow bátyja!

Holtan találták művészeti galériájában Mia Farrow amerikai színésznő bátyját, a 66 éves Patrick Farrow vermonti otthonába egy hétfői segélyhívásra válaszolva érkezett ki a rendőrség.

Képekben Mia Farrow! képgaléria

2009.06.17 16:40MTI
Mia Farrow színésznő

A szobrász halálának körülményeiről részletek még nem ismeretesek.

Az üggyel foglalkozó Timothy Oliver főhadnagy szerint Patrick Farrow halálával kapcsolatban gyanús körülmények merültek fel, ám a helyszíni szemle alapján gyilkosságra utaló nyomokat nem találtak.

A média kérdéseire csak a boncolás eredménye után kívánnak válaszolni, a vizsgálatot végző nyomozó annyit azonban elárult, hogy a helyszínen néhány dolog nem volt szokványos.

A több mint 35 évig hivatásos szobrászként tevékenykedő Patrick Farrow egy régi templomból alakította ki galériáját, amelyben ékszereket és különböző modern műalkotásokat értékesített.

A színésznő az elmúlt hónapokban kisebb botrányt keltett éhségsztrájkjával, melyet a békért kezdett el…

A leginkább Woody Allen exfeleségeként számon tartott színésznő, aki mellesleg jótéteményi nagykövet is, tegnap jelentette be, hogy éhségsztrájkba kezdett. Így kívánta kifejezni a szudáni emberek iránti együttérzését.

Darfur, ez a Szudán nyugati részén található régió, 2003 óta véres csatározások helyszíne. Annak ellenére, hogy 2004. áprilisában a szemben álló felek fegyverszüneti megállapodást írtak alá, a harcok még ma is tartanak.

A halottak száma mára megközelíti a fél milliót, a menekülteké pedig meghaladja a kettő milliót. Az emberi esztelenség áldozataiért próbált tenni tavasszal Mia Farrow színésznő.

Szudán amerikai nagykövete akkor azt nyilatkozta, hogy szerinte Farrownak inkább arra kellene használnia a hírnevét, hogy rávegye a lázadó csoportokat: ne bojkottálják a békét célzó tárgyalásokat Kartúmmal, az ország fővárosával.

Olvassa el, hogyan halt meg AIDS-ben Mia nevelt lánya!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.