Anthony Hopkins és Josh Brolin a főszerepben!

Woody Allen újra Londonban forgat!

Legújabb filmje, a Barcelonában forgatott Vicky Cristina Barcelona után az amerikai filmes ismét beveszi Londont, méghozzá olyan színészek segítségével, mint Anthony Hopkins és Josh Brolin.

2009.02.12 22:00Soós Anita

2005-ben azonban a rendező hűtlen lett szülővárosához, és három film erejéig Londonban forgatott: a Match Point, a Füles és a Kasszandra álma hármasa trilógiaként is felfogható, szakmai körökben sokan London-trilógiának nevezik.
 
Allen azonban nem állt meg a brit fővárosnál, és még beljebb hatolt Európába és 2008-ban már Spanyolországban forgatta le a Vicky Cristina Barcelonát. 

Most azonban Woody Allen visszatér Nagy-Britanniába, ahol két sztárral kezdi el forgatni következő filmjét: Anthony Hopkinsszal és Josh Brolinnal

A forgatásról és a filmről csupán annyit lehet még tudni, hogy a forgatást ezen a nyáron kezdik el Londonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.