Woody Allen Budapesten!

Woody Allen jelen volt új filmjének budapesti bemutatóján

Koncertezni érkezett, de legújabb filmjének, a Kasszandra álmának magyarországi premierjére is szakított időt Woody Allen Budapesten.

2007.12.27 19:52MTI

A háromszoros Oscar-díjas rendező szerda este a Puskin moziban konferálta fel új filmjét - közölte Szabados Balázs, a film forgalmazója, a Best Hollywood sajtóreferense az MTI-vel csütörtökön.

Mint írja, Woody Allen a Kasszandra álmát pályafutása legkomorabb filmjének nevezte. A 72 éves rendező Budapestről szólva megjegyezte, alig várja, hogy zenekara, a New Orleans Jazz Band csütörtök esti koncertje után a várossal is megismerkedhessen.

A Kasszandra álmának főszerepét Ewan McGregor és Colin Farrell játssza, a film hazai vonatkozása, hogy operatőre a szintén Oscar-díjas Zsigmond Vilmos - olvasható a közleményben.

Az MTI korábbi híradása szerint Woody Allen új filmjét, a Kasszandra álmát január 3-tól vetítik a magyar mozik. A film a mai Londonban játszódik, két fivér története, akik kétségbeesetten szeretnének változtatni zűrös életükön.

Az ismertetés szerint az egyik testvér megrögzött szerencsejátékosként úszik az adósságban, a fiatalabb pedig a pályakezdő Hayley Atwell által alakított színésznőbe szerelmes. Az Oscar- és Golden Globe-díjas filmrendező a Showtime Budapest szervezésében ad koncertet csütörtök este a Papp László Budapest Sportarénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.