Végre itt a: Vicky Cristina Barcelona!

Woody Allen legújabb alkotása a héten kerül a mozikba!

November 20-ától játsszák a magyar mozik Woody Allen amerikai-spanyol romantikus filmjét, a Vicky Cristina Barcelona-t, melynek főszerepében Scarlett Johansson, Javier Bardem és Penélope Cruz látható!

Scarlett Johansson és Penélope Cruz a filmben! képgaléria

2008.11.17 23:30ma.hu

A két amerikai barátnő - Vicky és Cristina - Barcelonába érkeznek egy hosszú vakációra. A józan és jegyben járó Vicky a katalán kultúrát tanulmányozná és nem akar kalandokba bonyolódni. 

A szertelen Cristina viszont a boldogságot és az élet értelmét szeretné megtalálni a maga keresetlen módján, miután első rövidfilmje a szerelemről nem hozta el neki a sikert. 

Mindkettőjük életét felkavarja, mikor megismerkednek Juan Antonio-val, a sármos festővel és annak lökött, szuicid és közveszélyes exnejével, Maria Elena-val.

Vicky Cristina Barcelona 

Rendező: Woody Allen
Forgatókönyvíró: Woody Allen
 Operatőr: Javier Aguirresarobe 
Producer: Letty Aronson, Stephen Tenenbaum, Gareth Wiley 
Vágó: Alisa Lepselter

Szereplők: 

Rebecca Hall (Vicky) 
Scarlett Johansson (Christina)
Javier Bardem (José Antonio) 
Penélope Cruz (Maria Elena) 
Patricia Clarkson (Judy Nash) 
Kevin Dunn (Mark Nash) 
Chris Messina (Doug) 

Bemutató dátuma: 2008. november 20. Forgalmazó: Best Hollywood

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.