Shirley Bassey tudta: nem lehetett öngyilkos...

Megölték az énekesnő 25 éve holtan talált lányát?

Shirley Bassey sohasem hitte, hogy lánya huszonöt éve öngyilkos lett, most pedig ki is derülhet, hogy igaza van.

2010.03.26 13:30MTI

Nemrég ugyanis egy megölt lány családja jelentkezett a 73 éves walesi énekesnőnél, aki több James Bond-film betétdala révén szerzett világhírt.

Elmondták neki, hogy a gyilkosságért elítélt férfi, Michael Moffat azzal dicsekedett, valamilyen köze van Shirley Bassey lányának halálához is.

Bassey családja egykor: a férj, Sergio Novak, a kislány, Samantha és Shirley

A skóciai börtönben elmesélte, hogy együtt volt az énekesnő gyermekével annak 1985-ös halálakor.

Samantha Novak-ot, Bassey 21 éves lányának holttestét az angliai Bristolban, egy híd közelében találták meg az Avon folyóban.

A bírói döntés szerint a lány egy barátokkal eltöltött bulizós éjszaka után a töltésen esett a folyóba. Az esetet véletlen balesetként vagy öngyilkosságként könyvelték el.

Bassey azonban újra és újra hangoztatta, nem hiszi, hogy lánya öngyilkosságot követett volna el. A rendőrség szóvivője szerint utánajárnak az új információknak.

Meggyilkolták a gyönyörű énekesnőt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.