Papírnehezék lesz Ozzy nejének kebleiből!

Sharon Osbourne mellei mostantól az íróasztalt díszítik

Sharon Osbourne, Ozzy felesége tervei szerint újrahasznosítja elhasználódott mellimplantátumait és papírnehezékként fogja őket használni...

2010.04.20 17:30Napi Ász Online

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath legendás gitárosának felesége mindig is hírhedt volt excentrikus viselkedéséről, de most még önmagát is felülmúlta.

Noha sosem pakolja úgy ki a kebleit, mint a mellplasztikán átesett celebek többsége, Sharon Osbourne mellmérete a bűvös 90 F-es kosárhoz közelít.

Nem véletlen, hogy nem mutogatja olyan lelkesen, Sharon-nak rövid idő is elég volt, hogy megutálja újsütetű dinnyemelleit és azt tervezi, júliusban eltávolíttatja az implantátumokat.

A hírek szerint már be is jelentkezett az eltávolító műtétre. És hogy mit csinál a kivett betétekkel? Férjének adja ajándékba!

- Ozzynak adom, hogy papírnehezékként használhassa. Jobban fog az ő íróasztalán mutatni, mint az én mellkasomon!

Sharon Osbourne a neten árulta melleit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.