Fojtogatta asszonyát a híres zenész

Durva - Ozzy Osbourne meg akarta ölni a feleségét!

Elszólta magát az ismert muzsikus - Ozzy Osbourne kábítószeres múltjáról beszélt, s olyasmiről is fellebbentette a fátylat, ami nem túl dícséretes rá nézve, sőt!

Képekben Ozzy Osbourne! képgaléria

2009.11.06 19:25ma.hu

Volt idő, amikor Ozzy Osbourne sem látott ki a drog okozta kábulatból - ha nincs jobban észnél, előfordulhatott volna, hogy még mindig börtönbüntetését tölti.

A zenész meggyőződése, hogy felesége nélkül még a negyvenedik életévét se érte volna meg - különösen, ha elteszi láb alól az asszonyt!

Ozzy és Sharon Osbourne

Történt ugyanis, hogy a nehéz időkben a szer hatása alatt nekitámadt Sharon-nak. Akkoriban egyfolytában önpusztító életmódot folytatott.

Az ominózus estén sem volt már teljesen magánál és a drogos orgiát követően olyat tett, melyre máig iszonyodva gondol vissza.

Agresszívvé vált, és amikor Sharon Osbourne megpróbálta lecsillapítani, Ozzy egyszerűen nekiesett. Dühtől fortyogva fojtogatni kezdte a nejét, majd többször is megütötte.

Felesége a megrázó eset után is kitartott mellette - s talán ez a zenész nagy szerencséje, akinek bevallása szerint nagyon sokat segített a párja, hogy kijöjjön a gödörből.

Ozzy nem titkolta: a szerek rendesen tönkretették a szervezetét. De még él, és ebben nagy szerepe van Sharon-nak. Ma is állítja: asszonya az élete szerelme...

Halálra rémült Ozzy Osbourne...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.