Tizenkilencedszerre tette le a forgalmi vizsgát!

Ozzy Osbourne vodkásüveggel ment jogsit szerezni

Tizenkilencedik alkalommal végre sikerült a járművezetői vizsga Ozzy Osbourne-nak, a brit kemény rock 60 éves fenegyerekének.

Meglepő! Mary-Kate Olsen Ozzy-ra hasonlít? képgaléria

2009.10.06 18:30MTI

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori frontembere a The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - hétfői beszámolója szerint elismerte: most is csak azért tudott átmenni a vizsgán, mert végre kijózanodott.

Korábban többször is úgy érkezett a vizsga helyszínére, hogy vodkásüveg lógott ki a zsebéből, és a vizsgabiztos a kocsiba sem volt hajlandó beülni vele.

A veterán rocker figyelmeztette a többi járművezetőt, hogy nem lesz "vasárnapi autós", úgyhogy "mindenki jól vigyázzon".

Osbourne már bizonyította, hogy nem árt az óvatosság, ha ő motoros jármű közelébe kerül.

Hat éve súlyosat bukott négykerekű terepmotorjával az angliai Buckinghamshire grófságban lévő birtokán; hat bordája és a kulcscsontja tört el, egy nyakcsigolyáján pedig repedés támadt, és napokig lélegeztetőgépen tartották.

Életét a birtok egyik biztonsági őre mentette meg, aki a baleset után kétszer is újjáélesztette az énekest. Osbourne már nem lélegzett és nem volt pulzusa, amikor az őr odaért hozzá.

Videóval: Ozzy kitálal! De miről?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.