Durván beszólt a Minogue-lánynak Sharon

Osbourne neje: Dannii "magamutogató kis ribanc!"

Sharon Osbourne nem igazán udvariaskodik, ha ki kell fejtenie valakiről vagy valamiről a véleményét - nem volt ez másképpen most sem, amikor volt X Factor-os "kolléganőjéről", Dannii Minogue-ról kérdezték.

Dögös képek a gyönyörű Dannii Minogue-ról! képgaléria

2010.03.04 06:30mellesleg

Ozzy Osbourne felesége jelenleg az America's Got Talent címet viselő tehetségkutató műsorban tevékenykedik, de ettől függetlenül nem érezte, hogy vissza kellene fognia magát.

Vajon Dannii hogy viseli a kritikát?

"Nagyon jól megfizetik a szereplésemet, ezért marha nehéz azt mondani, hogy nem csinálom tovább" - nyilatkozta Sharon Osbourne a The Sun-nak.

"Viszont tény, hogy magasról sz...rnak a tehetségre, csak az a lényeg, hogy meglegyen az elegendő számú, magamutogató kis ribanc."

"Dannii - őt meg kimondottan nem bírtam
- folytatta a hízelgést Sharon Osbourne. - Kiba...ottul használhatatlan volt szakmai szempontból, azon kívül pedig két szót nem lehetett vele váltani, mert sötét és korlátolt, mint egy lakótelepi lépcsőház az éjszaka közepén".

Persze nem ez volt az első eset, hogy Kylie Minogue húgának beszólt: előző alkalommal sikeresen azt találta mondani, hogy Dannii egy "idegesítő kis vérszívó, akit legszívesebben lecsapna".

Ozzy a felesége ruháit hordja!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.