Kylie húga feltűnési viszketegségben szenved?

Képek - Terhességéről forgat valóságshow-t Dannii Minogue!

Az ausztrál popcsillag, Dannii Minogue sok sztárhoz hasonlóan úgy döntött, beengedi a kamerákat az életébe. A sztár terhességének mozzanatait fogják lencsevégre kapni.

Dögös képek a gyönyörű Dannii Minogue-ról! képgaléria

2010.02.09 13:30Napi Ász Online

Dannii Minogue a források szerint már akkor felkérte a stábot a forgatásra, amikor tavaly megtudta, hogy gyereket vár.

Az énekesnő nemrég jelentette be hivatalosan, hogy júliusra várják a babát focista párjával, Kris Smith-szel. A felvételeket egy brit tévé csatornának ajánlotta, akik elfogadták.

Hat részes dokumentumfilm sorozat készül Dannii és Kris mindennapjairól. Az énekesnő állítólag 200 ezer dolláros gázsit kap majd a reality műsorért.

A sorozat középpontjában az énekesnő szerelmi élete, és induló divattervezői karrierje lesz.

Minogue egy Project D nevű divatmárkát készül piacra dobni. A műsor nyáron kerül majd adásba az Egyesült Királyságban.

"Dannii biztosan Katie Price hasonló műsorának sikerén buzdult fel, és döntött úgy, hogy ő is belevág a valóság show forgatásba." - mondta a tévécsatorna egyik dolgozója.

Ki nyeri a stíluspárbajt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.