Bunkó volt, bocsánatot kért Sharon Osbourne

Ozzy neje szerint Susan Boyle roggyant szőrös segg!

Sokan meredtek meghökkenve a negyvennyolc éves asszonyra, amikor először kiállt a brit tehetségkutató színpadára - Susan Boyle azóta hihetetlen sikert ért el, talán nem véletlen szívta vissza korábbi kijelentését Sharon Osbourne sem...

Gyönyörű fotók a megújult Susan Boyle-ról! képgaléria

2009.11.16 09:30ma.hu

Ozzy Osbourne felesége kendőzetlen véleménye miatt volt kénytelen bocsánatot kérni...

Susan Boyle-t,
a Britain's Got Talent című tehetségkutató nagy felfedezettjét minősítette igencsak durva módon nemrég. Bevallása szerint amikor meghallotta énekelni a 48 éves skót asszonyt, nevetésben tört ki.

Természetesen ő is rájött, mekkora tehetség az akkoriban még munkanélküliként tengdődő Susan, és az első szereplése óta szorított neki minden fordulóban.

Külsejét illetően azonban nehezen békélt meg...

Sharon Osbourne most azért kért bocsánatot, mert egy rádiós interjúban azt találta mondani Susan Boyle-ra, hogy nagyon drukkolt neki, még akkor is, ha úgy fest, mint egy roggyant, szőrös segg...

Bár nagyon kedvesnek, szimpatikusnak tartja az újonan felfedezett énekesnőt, azt is hozzátette, hogy másra nincs szüksége, mint egy borotvára.

Sharon a Twitter közösségi portálon vallotta be, hogy szánja-bánja szókimondását, mert igencsak bunkón nyilatkozott.

Hogy Susan Boyle mit szólt mindehhez, nem tudni, mindeddig ugyanis nem reagált Ozzy nejének szavaira.

Kitálalt Ozzy Osbourne!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.