Susan Boyle nyomot hagy maga után

Képek- Micsoda időzítés! Önéletrajzi könyv és lemez egy időben?

Kis svájci kiadó jelenteti meg az első életrajzi művet a Britain's Got Talent című tévés tehetségkutatóból világhírűvé vált énekesnőről, Susan Boyle-ról. A készülő könyv nem hivatalos életrajz, de erősen támaszkodik a tényekre - emelte ki a kiadó.

Susan Boyle dívaként pózolt Harpers Bazaar-ban! képgaléria

2009.10.17 17:30MTI

A lausanne-i arts&facts kiadó a Susie la simple (Az egyszerű Susie) címmel jelenteti meg a könyvet, amelynek ötlete aznap este fogant, amikor világszerte 400 millióan követték nyomon az interneten a 48 évesen világhírűvé vált Boyle fellépését - közölte a kiadót vezető Stéphane Fretz.

A könyv összeállításával Alexandre Friedrich genfi színdarabírót és filozófust bízták meg. Friedrich minden rendelkezésre álló információt összegyűjtött Boyle-ról, a könyv végül száz oldalas lett. A kötetben képek is helyet kaptak, ezeket Philippe Weissbrot készítette.

A fotós külön a könyv kedvéért utazott Susan Boyle szülőhelyére, Bathgate-be. A könyv november 24-én jelenik meg, egy időben az énekesnő első lemezével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.