"Engedjetek vissza a színpadra"

Képek - Susan Boyle: Már készen állok rá!

Újra a régi a 48 esztendős szűz - Susan Boyle, a Britain's Got Talent című tehetségkutató esélyes győztese összeomlott a döntő után, melyet végül nem ő nyert meg. A jelek szerint azonban már jobban van: távozhatott a pszichiátriáról.

Susan Boyle kikupálódott - Képekben a 48 éves skót tehetség képgaléria

2009.06.08 16:15ma.hu

Készen áll arra, hogy visszaálljon a színpadra és végigcsinálja a többi versenyzővel a hét végén, Birmingham-ből startoló turnét - ezzel kereste fel Susan Boyle a Britain's Got Talent tehetségkutató vezetőit - írja a The Sun.

Az Angliában "SuBo"-nak elkeresztelt énekesnő múlt héten, a nagy döntőt követően borult ki annyira, hogy beszállították a The Priory klinika pszichiátriájára.

Susan sokkal jobban van - Fotó: Matrix

Kevesen voltak, akik nem őt tartották esélyesnek a győzelemre, végül mégis a Diversity nevű tánccsoport állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A 48 éves tehetség jelenleg otthonában gyógyul Skóciában, egy kedves barátja és szerettei, no meg a macskája, Pebbles társaságában.

Susan, aki munkanélküliként jelentkezett a brit tehetségkutató műsorba, nemcsak gyönyörű hangjával hökkentette meg a nagyérdeműt, hanem azzal is: elárulta, hogy sosem volt még férfival és nem is csókolózott.

Boyle állítólag megállapodott a Britain's Got Talent vezetőségével, hogy amennyiben úgy érzi, túlságosan nagy rajta a nyomás, félbeszakíthatja a turnén való részvételét.

A show egyik munkatársa a The Sun-nak úgy nyilatkozott, az általános vélemény szerint a skót sztár kész arra, hogy bátran színpadra álljon.

Sőt, az első albumának előkészületeivel is foglalatoskodik.

Susan karrierjét a U2-t is segítő Ossie Kilkenny egyengeti. A Britain's Got Talent zsűritagja, Piers Morgan szerint szinte biztosra vehető, hogy Boyle első albuma tízmillió példányban fog elkelni.

Jobban van - vidáman járta a boltokat Susan Boyle!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.